Lucky What?

“LuckyGym is van oorsprong een trainingsconcept ontstaan uit ervaringen van 25 jaar bokstraining. Ervaring opgedaan in verschillende landen en boksscholen. Dit samengesmolten met andere gevechtstechnieken vormde het startconcept van LuckyGym boksen met behoud van hersencellen. Inmiddels is LuckyGym uitgegroeid tot een sportbedrijf met diverse disciplines. Personal training, groepstrainingen, bedrijffitness, health checks, verkoop fitness apparatuur en fysiotherapie. Kwaliteit, kennis, blijvende persoonlijke aandacht, humor en hygiëne zijn voor ons vanzelfsprekend.”

Luc Zirkzee, Trainer LuckyGym.

 

Lucky in je vel

Trainen doe je voor jezelf. Voor een goed gevoel. Voor een goed figuur. De ‘LuckyGym trainingen’ zijn een van de beste manieren om snel resultaat te boeken. Bij LuckyGym train je techniek, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en spieren. Maximaal uitleven op: Kracht, Uithoudingsvermogen, Reactiesnelheid, Souplesse, Coördinatie.

 

Goed gevoel, goed in vorm

Da’s het mooie van de ‘LuckyGym trainingen’. Alle spieren komen aan bod. En je krijgt toch een techniek onder de knie. Ofwel een ‘compleet trainingsprincipe’. Wij noemen het gewoon LuckyGym. Een leuke training voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

100% uitleven

Na een dagje stressen ‘zijn’ de ‘LuckyGym trainingen’ de ideale manier om even helemaal los te gaan. Maar wel op de manier die bij jou past. Onder deskundige begeleiding zoek je je grenzen op. Je ontdekt ze en je verlegt ze. Wat heb jij in huis?

 

We houden ’t leuk

In een prettige sfeer gaan we er hard tegenaan. Zonder echt fysiek contact. Ieder doet dat op z’n eigen niveau. Daar word je uiteraard goed over geadviseerd.

 

Stevig op je benen

We hebben onze trainingen verrijkt met elementen uit verschillende zelfverdedigingsporten. Door deze combinatie vergroot je je zelfvertrouwen en ben je beter bestand tegen negatieve stress in het dagelijkse leven. Met LuckyGym staan lichaam en geest stevig in de schoenen.

 • Aanmelden

  Interesse?

  Zin om een keer mee te doen? Of een proefles? Neem contact op of kom langs!
  Aanmelden
 • Lesrooster

  Eerst volgende lessen

 • Personal Training

  Specifieke persoonlijke aandacht, snel je doel bereiken

  Vraag naar de mogelijkheden. Neem direct contact op met Luc Zirkzee en maak een afspraak 06 30 60 13 17
 • Tarieven

  Proefles? Kom snel langs.

  • Volwassenen vanaf 18 jaar
   (onbeperkt trainen, per mnd)
   € 48,50
  • Studenten
   (onbeperkt trainen, per mnd)
   € 38,50
  • Junior tot 18 jaar
   (onbeperkt trainen, per mnd)
   € 38,50
  • Kinder- en jeugdboksen
   (1x per week, per mnd)
   € 24,50
  • Kinder- en jeugdboksen
   (2x per week, per mnd)
   € 27,50
  • Fitness abonnement
   (alleen onbeperkt fitness, per mnd)
   € 28,50
  • 10 Ronden Kaart
   (5 maanden geldig)
   € 99,-
  Meer informatie